Ultimele stiri

Doi angajați ai Primăriei Timișoara, condamnați la muncă în folosul comunității. Care este motivul

Primaria Timisoara

Doi angajați de la Biroul Tehnic al Primăriei Timișoara au fost condamnați la opt luni de închisoare cu suspendare în dosarul “liftul de la Direcția Fiscală”. Aceștia vor trebui să facă muncă în folosul comunității timp de o lună. Condamnat a fost și patronul companiei Biju SRL.

„Doi angajați de la Biroul Tehnic și patronul SC Biju SRL, care a lucrat la celebrul lift, au primit câte opt luni cu suspendare. O lună trebuie să facă muncă în folosul public, fie la Inspectoratul Școlar Timiș, fie la Horticultura”, a declarant viceprimarul Traian Stoia

Stoia spune că cei doi angajați ai Primăriei și-au pierdut statutul de functionari publici și că s-au complăcut cu pedeapsa primită.

„În momentul în care au fost condamnați, pierd calitatea de funcționari publici și nu mai pot lucra în primărie.(…) Când au primit pedeapsa au acceptat-o”, a mai spus Stoia.

Vă reamintim că în 2010 a fost inaugurat sediul Direcției Fiscale a PMT. În proiect era prevăzută și montarea unui lift, dar acesta n-a fost instalat până în 2013, când s-a denunțat public lipsa ascensorului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*