Ultimele stiri

Doi bărbați au fost prinși la furat în Săcălaz. Polițiștii au recurs la focuri de avertizare

furt

Doi bărbaţi din Săcălaz au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure dintr-un imobil aflat în construcţie. Cei doi au încercat să scape de oamenii legii, care au fost nevoiți să recurgă la focuri de avertizare pentru a-i opri. Hoții au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Cei doi bărbaţi de 41, respectiv 33 de ani, au fost prinși în flagrant, noaptea trecută. Aceștia au pătruns în curtea unui imobilul din Săcălaz, după care au intrat în interior pe o fereastră, unde au pregătit pentru a sustrage mai multe ţevi din cupru de la instalaţia de încălzire.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, cei doi bărbaţi au încercat să scape, escaladând gardul şi sărind în curtea unui vecin. După ce s-au folosit somaţiile legale, poliţiştii au executat un foc de avertisment, în urma căruia au reuşit să-l reţină pe bărbatul de 41 de ani. Ulterior, în urma investigaţiilor, poliţiştii l-au depistat şi pe cel de al doilea bărbat, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma faptei lor, cei doi bărbați s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*