Ultimele stiri

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru trafic de produse sau substanţe toxice

Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au depistat doi bărbaţi în timp ce transportau cu un autoturism peste 36 de litri de erbicid fără documente legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, iar întreaga cantitate de erbicid a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 15 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ – Post de Poliţie Topolovăţu Mare au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.N. 6, în localitatea menţionată anterior.

Procedând la controlul autoturismului, poliţiştii au depistat în portbagaj 11 bidoane de plastic ce conţineau peste 36 de litri de erbicid, pentru care conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, sau pasagerul, un bărbat de 65 de ani, nu au putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, iar întreaga cantitate de erbicid a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*