Ultimele stiri

Doi cetăţeni români urmăriţi internaţional, depistaţi în P.T.F. Cenad

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 04.03.2016, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni români, de sex masculin, Augustin B. şi Ion L., în vârstă de 28, respectiv 35 de ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Hunedoara şi Timiş.
Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbaţii figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 03.03.2016. Persoanele în cauză erau căutate pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
Faţă de cei doi cetăţeni români, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, aceaştia fiind predaţi unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*