Ultimele stiri

Doi liceeni din județul Timiș au fost eliminați de la ultima probă a BAC-ului pentru că au încercat să copieze. La ce metode au apelat

elev bac

Ultima probă a examenului de Bacalaureat din acest an, cea la alegere a profilului și specializării nu s-a încheiat fără incidente în județul Timiș. Doi absolvenți de liceu din județul Timiș au fost eliminați din examen după ce au fost observați de profesorii supraveghetori în timp ce încercau să copieze.

„Un elev a fost prins cu telefonul mobil asupra lui în sala de examen, iar celălalt cu fițuici. Cei doi elevi au încercat să fraudeze examenul de Bacalaureat la Fizică și Geografie”, a precizat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

De la ultima probă a „examenului maturității” au lipsti aproape 400 de candidați din cei peste 4.500 înscriși. Dintre aceștia, 225 au lipsit la proba scrisă la Biologie vegetală și animală.

Candidații care doresc să afle ce notă au luat înainte ca rezultatele să fie afișate o pot face consultând baremul de corectare al subiectelor care a fost publicat pe site-ul Ministerului Educației Naționale!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*