Ultimele stiri

Doi medici timișoreni vor să facă minuni pentru un bărbat de 300 de kilograme. Cum vor să-l ajute

barbat supraponderal

Pășcăneanul Robert Cogeanu, care la vârsta de 40 de ani cântărește 300 de kilograme, ar putea duce o viață normală cu sprijinul a doi medici timișoreni care doresc să facă minuni pentru bărbat. Acesta a plecat, în această dimineață, cu o ambulanță 4X4 din Iași, și va ajunge la Timișoara în cursul acestei seri.

O echipă de medici de la Clinica de Chirurgie 2 din cadrul Spitalului Județean Timișoara a fost impresionată de povestea bărbatului care cântărește 300 de kilograme pentru că suferă de o afecțiune care îl face să se îngrașe anormal de repede și vor să îl ajute. Imediat ce va ajunge în orașul de pe Bega va fi supus la o serie de investigații, iar apoi există posibilitatea să fie supus la o operație de micșorare a stomacului.

Robert Cogeanu a fost transportat, marți seara, cu o ambulanță, la Spitalul de Urgență Pașcani, iar în această dimineață o ambulanță SMURD specială de la Iași l-a preluat pentru a-l transporta la Timișoara. Pentru a fi transportat mai ușor, părinții bărbatului i-au confecționat un scaun special cu perne și rotile, scrie newspascani.ro. Pe toată perioada deplasării, Robert va fi conectat la un monitor de supraveghere a organelor vitale.

Cei doi medici timișoreni de la Spitalul Județean Timișoara s-au oferit să-l opereze gratuit pe bărbatul supraponderal din Pașcani, deși o astfel de intervenție de micșorare a stomacului costă mii de euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*