Ultimele stiri

Doi mopediști prinși la Moravița cu țigări de contrabandă. Bărbații nu posedau permis de conducere

tigari

Doi mopedişti care aveau asupra lor ţigarete de contrabandă au fost prinși de polițiști la Moravița. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că aceştia nu posedă nici permise de conducere, iar unul dintre vehicule nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii oraşului Deta  au confiscat de la cei doi bărbați110 pachete de ţigarete de contrabandă.

Ieri, oamenii legii au oprit pentru control un moped pe raza orașului Moravița. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 47 de ani care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, în urma controlului corporal al bărbatului, poliţiştii au găsit asupra lui 60 pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

O oră mai târziu, polițiștii au oprit pentru control un alt moped care circula pe raza localităţii Moraviţa. În urma verificărilor s-a stabilit că nici acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Asupra bărbatului au fost găsite 50 pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată de poliţişti, acestea fiind predate Direcţiei Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor legale. Pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunile rutiere comise.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*