Ultimele stiri

Doi polițiști acuzați de DIICOT că au luat mită de la un traficat de droguri. Vezi cum au fost depistați

DICOT

Ghinion pentru doi polițiști din Timiș care au luat mită de la doi tineri prinși cu droguri în mașină. Contra unei sume de 1.000 de euro oamenii legii au închis ochii, dar întâmplarea a făcut ca polițiștii de la Crimă Organizată să fie pe fir și să-și prindă pe cei doi după ce au ascultat telefonul unuia dintre traficanții de droguri.

Cei doi polițiști de la Șag și Parța au fost prinși de procuorii DIICOT după ce au luat mită de la un tânăr a cărui telefon era ascultat de anchetatori. Aflați în patrulare, cei doi au oprit în trafic, pentru un control de rutină, un autoturism în care se aflau doi tineri. În urma verificării mașinii, oamenii legii au găsit în autoturism mai multe grame de droguri,

După cele întâmplate polițiștii le-au spus tinerilor ca pot da totul uitării contra unei sume de 1.000 de euro. Banii au fost aduși chiar de tatăl unuia dintre cei doi traficanți.

La scurt timp după incident tânărul i s-a lăudat la telefon unui prieten despre ceea ce i se întâmplase. Nu a știut însă că telefonul îi era ascultat într-un dosar în care se strângeau probe pentru combaterea unei organizații de traficanți de droguri. Așa a ieșit la iveală mita dată polițiștilor.

Procurorii DIICOT i-au adus la audieri, în cursul zilei de astăzi, pe polițiști. Cei doi sunt acuzați de luare de mită, favorizarea infractorului și  abuz în serviciu. În urma audierilor, cei doi au fost lăsați să plece acasă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*