Ultimele stiri

Un șofer a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a părăsit locul accidentului

Un tânăr de 25 de ani este cercetat de poliţişti după ce a condus pe drumurile publice deşi nu avea acest drept. Acesta a fost implicat într-un accident rutier şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În urma accidentelor, pasagerii din autoturism au fost răniţi fiind transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La data de 16 spre 17 august, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Rutier Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier în afara localităţii Găvojdia.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara carosabilului unde s-a răsturnat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti ca fiind un tânăr de 25 de ani, din localitatea Criciova, judeţul Timiş.

Poliţiştii au verificat în baza de date și au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

În urma accidentului, un bărbat de 34 de ani şi o tânără de 19 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi uşor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*