Ultimele stiri

Doi timișoreni reprezintă România la etapa Europeană de Hillclimb din Germania

Piloții timișoreni Szene Raul și Botez Sorin se află în focul pregătirilor pentru etapa europeană de Hillclimb ce va avea loc în weekendul 26-27 iulie la Glasbach, în Germania. Aceștia vor concura pe un Mitsubishi Evo 9 și un Mitsubishi Evo 6 TME. Așteptările și emoțiile sunt mari, având în vedere că sunt singurii piloți care vor reprezenta România la această etapă.

Această etapă vine imediat după etapa de la Sinaia din campionatul Național de Viteză în Coastă, unde Raul Szene a adjudecat un loc II atât la clasa N4, cât și la grupa N. Timpul de revizie și pregătire al mașinilor a fost unul foarte scurt și munca depusă de echipa tehnică una importantă.

“Mașinile sunt pregătite, noi suntem pregătiți împreună cu toată echipa tehnică. Ne dorim să fie o etapă de care să fim mândri, să avem un rezultat bun și să ne întoarcem cu bine acasă cu un loc onorabil. Emoțiile și stresul sunt mari, deoarece suntem perfecționiști și ne dorim să iasă totul bine, deci sperăm să le facem față cu brio. Mulțumim pe această cale sponsorilor și partenerilor, fără de care participarea noastră la această etapă nu ar fi fost posibilă: Kremsmueller România, BSSR Automotosport, DaSierra Consult, Kremsmueller Group, OfficeDent, BSSR Garage, întregii echipe tehnice, dar și partenerilor media Voceatimisului.ro, Autostiri.ro. Speram să îi facem mândri pe toți cei care ne susțin și ne încurajează și cărora le mulțumim pe această cale. Vom reprezenta cu mândrie România.”

Atât mașinile de concurs, cât și piloții sunt pe drum. Cei care au posibilitatea și își doresc, îi pot susține chiar de la Glasbach, de pe margine.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*