Ultimele stiri

Doi tineri aflaţi în dificultate pe Dunăre au fost aduşi în siguranţă la mal de poliţiştii de frontieră

dunare

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – Sectorul Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au acţionat cu două ambarcaţiuni din dotare, pentru aducerea la mal, în condiţii de siguranţă, a doi tineri aflaţi în dificultate pe fluviul Dunărea, după ce au căzut de pe o plută improvizată.

Ieri, 16.06.a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunărea, în zona portului Moldova-Nouă, două persoane de sex masculin care se aflau pe o plută improvizată, ce plutea în derivă, fiind luată de curenţii apei.
Aflându-se în dificultate, bărbaţii au căzut în apă, unul a reuşit să se agaţe de o geamandură şi celălalt a fost luat de apă, în aval.
Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit cu două ambarcaţiuni din dotare reuşind să ajungă în timp util la cei doi bărbaţi, pe care i-au recuperat din fluviul Dunărea, transportându-i în siguranţă la mal.
Persoanele în cauză, un cetăţean american, în vârstă de 19 ani, aflat în vizită la bunici în România şi unul român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin au declarat că au vrut să se plimbe cu pluta improvizată pe fluviul Dunărea, dar din cauza vântului puternic au fost luaţi de curenţi.
Tinerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au mulţumit poliţiştilor de frontieră pentru promptitudinea cu care au acţionat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*