Ultimele stiri

Doi tineri din judeţul Timiş au dispărut. Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze 112

Doi tineri de 15 respectiv 17 ani au dispărut. Fata, de numai 15 ani locuia în Timişoara, la un centru de plasament iar băiatul de 17 ani ar fi fugit de acasă, din localitatea Jimbolia.  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări.

SCHINDERMAN IASMINA ar fi plecat, la data de 14 ianuarie, din centrul de plasament, din Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.50 – 1.60 metri, 40-50 de kg, păr drept, şaten, ochi căprui.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată într-o geacă din fâş de culoare crem, pantaloni blue-jeans şi încălţată în pantofi sport.

SCHINDERMAN IASMINA

TIMIŞ TUDOR EMANUEL ar fi plecat, la data de 15 ianuarie, de acasă,  iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.70 – 1.75 metri, 65 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariţiei, tânărul era îmbrăcat într-o geacă din fâş de culoare bleumarin, pantaloni blue-jeans de culoare închisă şi încălţat în papuci de culoare albastru deschis.

În acea zi, baiatul,  ar fi fost văzut de nişte ciobani îndreptându-se către frontiera cu Serbia.

TIMIS TUDOR EMANUEL

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

2 Commentarii pe Doi tineri din judeţul Timiş au dispărut. Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze 112

  1. Iasmina Schunderman se afla in prezent in bucuresti daca iar putea ajuta acest comentariu pe politisti!!!:(

  2. Pot sa dau detali legate de aceasta fata am vorbit ultima data pe 24.01.2015

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*