Ultimele stiri

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau bunuri din societăţi comerciale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

La data de 18 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 26 de ani a fost reţinut de agenţii de pază ai unui supermarket, în timp ce sustrăgea bunuri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bănuitul a fost reţinut după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare neachitate.

Prejudiciul în valoare de aproape 850 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor supermarketului.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au întocmit acte procedurale unui tânăr de 26 de ani, bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa un aparat de sterilizat în valoare de 380 de lei, neachitat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, aparatul fiind restituit reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*