Ultimele stiri

„Domnu’ Robu, v-am votat, nu îmi daţi şi mie doi lei?” Ce a răspuns primarul

Vizita pe care a făcut-o primarul astăzi în Piaţa Dacia s-a transformat destul de repede în circ. De vină nu a fost Nicolae Robu, ci persoanele care s-au prezentat în faţa acestuia cu fel de fel de cereri. Dacă printre aceştia s-au numărat şi cetăţenii care au sesizat probleme legitime, mulţi l-au oprit pe primar pentru a-i face cereri care mai de care mai ciudate.

Desigur, printre cetăţenii care s-au înghesuit pentru a vorbi cu primarul s-a numărat şi o persoană, pe care edilul a pus ştampila de „susţinător PSD”. Bărbatul i-a reproşat lui Nicolae Robu că nu repară străzile, deşi primarul era în piaţă tocmai pentru a inaugura lucrările la mai multe străzi din zonă. Apoi bărbatul l-a „certat” pe primar pentru că s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu, iar edilul i-a adresat imediat întrebarea: „PSD-ul v-a trimis?”.

De asemenea, un alt cetăţean, care a ţinut neapărat să îi strângă mâna primarului, i-a cerut acestuia „o moleculă de iubire”.

Înainte de a pleca din piaţă, edilul s-a întâlnit şi cu unul dintre susţinătorii săi. Acesta i-a spus primarului că l-a votat, urmat de un „nu îmi daţi şi mie doi lei?”. Primarul a refuzat cererea acestuia.

„Nu, pentru că nu pot eu care am interzis cerşetoria în Timişoara, să o încurajez. Acesta nu e ajutor, e cerşetorie. Mergeţi şi vedeţi ce se poate lucra prin zonă şi veţi câştiga mai mult decât doi lei. Căutaţi-vă mai mult de lucru şi veţi câştiga mai mult. Nu trebuie să staţi după pomana statului”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*