Ultimele stiri

Dora Târziu, fata de 16 ani ucisă de șmecherul cu BMW-ul, condusă astăzi pe ultimul drum

dora tarziu

Suferință de nedescris în familia Dorei Târziu, fata de 16 ani care a fost ucisă de un șmecher cu BMW-ul de etnie rromă. Astăzi, părinții fetei, dar și prieteni și cunoscuți se pregătesc să o conducă pe adolescentă pe ultimul drum.

„Îngerul va zbura dintre noi spre sufletul lui Dumnezeu, miercuri, 08 aprilie, ora 15.00. Rămas bun, suflet frumos”, transmit prietenii pe pagina de Facebook „Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în țara asta”.

Vă reamintim că luni, Dora Târziu a intrat în moarte cerebrală, iar părinții fetei au fost de acord să-i fie prelevate organele. În total, patru vieți au fost salvate cu ajutorul rinichilor și ficatului adolescentei. „Sper ca prin jertfa ei să fie, să fie de ajutor pentru alți copii, să fie de ajutor, să simt că trăiește măcar organic, ca suflet. Știm că este un loc minunat”, a spus îndurerat Lucian Vasile Târziu, tatăl Dorei.

1 Commentariu pe Dora Târziu, fata de 16 ani ucisă de șmecherul cu BMW-ul, condusă astăzi pe ultimul drum

  1. Cornelia Galavan // 9 aprilie 2015 a 15:20 // Răspunde

    JUSTITIA FAVORIZEAZA ”ASASINII SOSELELOR ”. A OMORAT CINCI OAMENI SI A FOST GRATIAT DE PRESEDINTELE TARII ! IN ROMANIA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE SUNT DISPRETUITE IN JUSTITIE ! Col. Cristian Bernevig a ucis din ” culpa ” cinci Oameni iar dupa 3 luni de inchisoare a fost gratiat ! Un accident rutier stupid in urma caruia am ramas infirma, s-a trnsformat timp de 17 ani (!) intr-un act de justitie si mai stupid. Justitia mi-a distrus viata si familia mai rau decat accidentul propriuzis. Mai bine muream in accident decat sa fiu umilita de magistrati. Afirmatia este sustinuta de coruptia si abuzurile comise in actul de justitie si datorita faptului ca singura cu toata opozitia magistratilor am reusit sa aduc in fata instantei de judecata primul expert judiciar tehnic auto condamnat pentru expertiza fals ascunsa de procurori pentru musamalizarea dosarului. Astfel fara voia mea am devenit pe langa victima accidentului rutier si victima magistraturii in mod paradoxal, intrand in legatura cu zeci de victime si urmasi ai celor decedati devenite si ele victime ale magistraturii datorita si unei legislatii pemisive. Astfel ‘cazul Cornelia Galavan’ care a stat la baza initierii proiectului ‘Lacrima Rutiera’ prin care sunt comemorate anual victimele traficului rutier inca din 2001, a fost mediatizat prin zeci de articole si reportaje tv si pentru organizarea oficiala in premiera a actiunilor de protest impreuna cu mai multe victime ale tragediilor rutiere fata de modul inechitabil in care sunt solutionate aceste tragedii in justitie. Cititi ” S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT ” (RL) sau ”CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL” (JN)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*