Ultimele stiri

„Dorel” lovește din nou, la Timișoara! Mii de oameni nu au apă din cauza unui muncitor care a fisurat o conductă

conducta

Un muncitor neatent a lăsat mii de timișoreni fără apă. Reprezentanții Aquatim anunță că una din conductele principale care alimentează cu apă cartierele Calea Lipovei și Ion Ionescu de la Brad a fost avariată, ieri după-masă, în timpul lucrărilor de introducere a cablurilor subterane de telecomunicații, beneficiarul lucrării fiind compania RCS&RDS.

Avaria s-a produs la intersecția străzilor Holdelor cu Ion Ionescu de la Brad și a afectat alimentarea cu apă a blocurilor de pe străzile alăturate – Holdelor (între Silistra și Ion Ionescu de la Brad) și Silistra (între Holdelor și Constantin cel Mare).

Gravitatea avariei a impus intervenția imediată a echipelorsocietății Aquatim, care lucrează începând de aseară de la ora 19.00 la înlocuirea tronsonului spart de conductă.

„Estimăm că vom finaliza lucrarea și vom relua furnizarea apei astăzi,în jurul orei 14.00. La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Menționăm că această perturbare va fi de scurtă durată și recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*