Ultimele stiri

Doriți informații despre adresele instituțiilor publice, de cultură și de petrecere a timpului liber? Polițiștii locali vă pot informa

ghid

Timișorenii care doresc informații cu privire la adresele instituțiilor publice, de cultură și de petrecere a timpului liber pot apela la polițiștii locali. Oamenii legii au intrat în această săptămână în posesia Ghidului Legislativ al Polițistului Local, actualizat conform reglementărilor legislative în vigoare.

Ghidul face parte din echipamentul cu care polițistul local merge în patrulare în stradă, alături de celelalte dotări: stație de emisie-recepție, cătușe, spray paralizat sau procese verbale.

Un astfel de ghid a existat și până acum, doar că ediția a fost revizuită. Astfel, au fost introduse în Ghid și informații legate de locații ale unor instituții și obiective care i-ar putea interesa atât pe timișoreni, cât și pe turiștii care vizitează orașul.

Acum polițiștii locali vor putea da informații referitoare la adresele instituțiilor publice de interes general, unități spitalicești, universități, instituții cu cultură, precum și farmacii non-stop, hoteluri și cluburi unde turiștii ar putea petrece timpul liber.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*