Ultimele stiri

DOSARUL cărnii alterate: Zece persoane au fost reţinute. Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier ANSV, cercetaţi de DIICOT

carne

Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier de la ANSV sunt cercetaţi în dosarul de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse din carne alterată. Aceștia sunt suspectaţi de trafic de influenţă și favorizare a făptuitorului. Zece persoane au fost reţinute în acest caz, potrivit unor surse judiciare.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, după ce a luat la cunoştinţă despre faptul că urmează a se efectua un control la magazinele aparţinând unei societăţi comerciale, privind punerea în vânzare a produselor de carne alterate, a anunţat pe suspectul C.R.B (administratorul societăţii comerciale) asigurând acestuia timpul necesar pentru a ascunde marfa alterată”, au mai arătat procurorii.

În această cauză, DIICOT a instituit măsuri asiguratorii, în vederea recuperării prejudiciului.

Procurorii DIICOT de la Structura Centrală continuă, joi, audierea membrilor celor două grupări infracţionale organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, punere în circulaţie de produse alterate şi trafic de influenţă, arată Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*