Ultimele stiri

Două autoturisme furate din Ungaria și Slovacia depistate de polițiștii de frontieră mehedinţeni

masina furata

Două autoturisme furate din Slovacia și Ungaria au fost indisponibilizate aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

Ieri seara un bărbat ce conducea un Opel Astra s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. În urma controlului efectuat în baza de date s-a stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean maghiar şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Ungaria.

O oră mai târziu s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autoturism Volkswagen Passat un cetățean sârb. La verificările efectuate de către poliţiştii de frontieră asupra documentelor autorismului şi în bazele de date naţionale s-a stabilit că autoturismul figurează ca probă într-o procedură penală în Slovacia.

Ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate  proprietarilor de drept.

În ambele cauze se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă faptele constatate de către poliţiştii de frontieră întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de tăinuire la furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*