Ultimele stiri

Doua firme vor sa construiasca vaporase ce vor circula pe Bega! In ce etapa se afla licitatia

vaporas
S-a încheiat perioada în care firmele interesate puteau depune ofert e pentru construirea celor 7 ambarcațiuni cu 50 de locuri ce vor circula începând de anul viitor pe Bega. Două firme s-au arătat interesate, iar acum municipalitatea timișoreană trebuie să vadă care a fost cel ce a oferit prețul cel mai mic.
“Ieri, 04.08.2015, au fost deschise ofertele aferente procedurii de achizitie Furnizare echipamente de transport (vaporetto), in cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega. Procedura de achizitie este licitatia deschisa si prevede livrarea, lansarea la apa si punerea in functiune a 7 echipamente de transport (vaporetto), in cadrul proiectului “Reabilitarea infastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Anuntul de participare a fost publicat in Jurnalul Oficial European in 26.05.2014. Procedura beneficiaza de participarea Unitatii Centrale de Verificare a Achizitiilor Publice din cadrul Ministerului de Finante”, a spus viceprimarul Dan Diaconu.
In perioada urmatoare ofertele vor fi analizate din punct de vedere al criteriilor de calificare, respectiv ofertelor tehnice si financiare.
Valoarea maxima pe care municipalitatea timisoreana este dispusa sa o plateasca este de 11.130.588 RON fara TVA.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*