Ultimele stiri

Dovleacul Chanel, vedeta unui eveniment caritabil organizat la Timișoara. Cu ce sumă s-a vândut FOTO

dovleac chanel

Un dovleac Chanel cu un pantof roz a fost vedeta unui eveniment caritabil ajuns la a doua ediție, care a avut loc aseară, la Timișoara. În total, 200 de dovleci frumos decorați și pictați au putut fi luați acasă, cu cel puțin 50 de lei, de către timișorenii care au participat la Restaurantul Flora, la evenimentul „Dovleacul Roz”, organizat în cadrul Campaniei Help25, prin care echipa de voluntari luptă împotriva cancerului la sân.

Șapte dintre dovleci au fost scoși la licitație, în cadrul evenimentului, aceștia fiind prezentați celor prezenți de către fotbaliștii de la ACS Poli, care s-au implicat în campanie. Astfel, participanții au putut cumpăra dovleci ca un ghiveci cu flori, dovleci „domnișoară”, cu motive tradiționale. Dovleacul Chanel a fost vândut cu 300 de lei.

„Campania Help25, demarată acum un an și o lună, are ca principal obiectiv strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui mamograf perfomant și totodată demararea unui program de depistare precoce a cancerului la sân. După achiziționarea mamografului urmează ca aproximativ 5 000 de mamografii să fie oferite gratuit femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din regiunea de vest. Mamograful costă 200 000 de euro, până acum s-au strâns aproape 100 000 de euro”, a afirmat Smaranda Marcu, unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*