Ultimele stiri

Dragnea, la CExN: Colegii vor ca Ponta să candideze la prezidenţiale

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Orăştie, că social-democraţii cu care a discutat în cadrul şedinţei informale a CExN doresc ca Victor Ponta să candideze la prezidenţiale, fără a mai organiza alegeri interne în partid pentru desemnarea candidatului, scrie Mediafax.

Întrebat dacă social-democraţii vor ca Victor Ponta să-şi anunţe candidatura la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: “Nu e nicio noutate faptul că colegii doresc lucrul ăsta”. Solicitat să precizeze dacă se va merge cu un candidat unic în Congres, pentru a fi validat, sau se vor organiza alegeri interne, Dragnea a răspuns: “Cei mai mulţi doresc lucrul ăsta. De fapt nu e nicio excepţie. Toţi cu care am vorbit au spus acest lucru, că nu vor să se meargă cu doi candidaţi, cu alegeri interne. În schimb vom discuta mâine (luni – n.r.) foarte serios, deschis.Vom lua cea mai bună decizie”.

Potrivit Mediafax, Liviu Dragnea a precizat că în mod cert Congresul din septembrie va valida candidatura în mod oficial la prezidenţiale, în timp probabil la Consiliul Naţional din august vor fi anunţate şi depuse oficial candidatura sau candidaturile. Liviu Dragnea a spus că CExN va stabili, luni, calendarul anunţurilor şi un calendar de acţiuni statutare care trebuie organizate pentru desemnarea şi validarea candidatului la prezidenţiale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*