Ultimele stiri

Dreapta, dezbinată înainte de alegerile prezidențiale

Traian Băsescu îl acuză pe Vasile Blaga că nu a fost capabil să propună un candidat la preşedinţie din partea PDL şi că distruge partidul prin fuziunea cu PNL. Iar liderul democrat-liberal l-a acuzat pe şeful statului că a rupt PDL pentru Elena Udrea, informează Digi24.ro.

Prezent la şcoala de vară a PMP, preşedintele Traian Băsescu găseşte vinovaţii în PDL, partid pe care l-a condus.

„Dreapta a fost distrusă de fuziunea PDL cu liberalii. Să te pupi peste noapte cu cei care în 2007 te-au azvârlit de la guvernare…Probabil, Blaga a uitat”, a declarat Traian Băsescu.

Atacul preşedintelui a venit după ce Vasile Blaga a respins vehement ideea unei posibile fuziuni între Partidul Democrat liberal şi partidul Elenei Udrea.

„De ce l-a rupt dânsul dacă îşi doreşte acest lucru? Acum ce să înţeleg? Că iar vrea să vină într-un partid de fesenişti domnul traian Băsescu? Că doar fesenişti ne-a făcut pe toţi, nu mai departe de acum doup luni. Acum şi-ar dori cu tot dinadinsul să vină în partidul de fesenişti cu Udrea cu tot?”, a spus Vasile Blaga.

„Nu poți să vorbești de funie în casa spânzuratului. Aroganța aceasta a domnului Blaga nu poate să vină de la cineva care este groparul PDL. Partidul Democrat Liberal nu este totuna cu Vasile Blaga”, a declarat, la rândul său, Elena Udrea, preşedintele PMP.

Potrivit aceleași surse, alianţa cu liberalii nu este singurul reproş pe care Traian Băsescu îl are la adresa PDL . El îşi critică foştii colegi şi pentru că nu au candidat propriu la preşedinţie.

„Mi-e greu să întelg cum un partid care a dat de trei ori primarul general al Capitalei, de două ori președintele României, guverne să nu aibă candidat acum. Parcă e ca o mâță fără coadă”, a declarat Traian Băsescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*