Ultimele stiri

„Drumul Boilor”, care va lega Timişoara de Moşniţa, va fi realizat cu 4,4 milioane de euro. În cât timp va fi finalizat

asfaltare

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara, şi nu numai! „Drumul Boilor’, care va face legătura între capitala Banatului şi Moşniţa va fi realizat. Astăzi, consilierii locali au votat în plen studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Amenajare drum de legătură între Calea Moşniţei şi DC149”. Astfel, aleşii locali au decis ca municipalitatea să aloce peste 4,4 milioane de euro pentru realizarea „Drumului Boilor”.

Traseul drumului propus spre amenajare va asigura legătura dintre Timişoara şi reţeaua de străzi şi drumuri comunale din comuna Moşniţa, satul Moşniţa Veche. Strada va avea o lungime de aproximativ 1,5 kilometri şi începe pe Calea Moşniţei. Astfel, vor fi create două benzi de circulaţie, vor fi amenajate trotuare, piste de biciclete, dar şi spaţii verzi.

„Drumul Boilor” ar urma să fie realizat în opt luni. „Menţionăm că pentru realizarea lucrărilor de construire a tramei stradale este necesară ocuparea unor suprafeţe de teren care în momentul de faţă sunt private”, scrie în proiectul de hotărâre votat, astăzi, de aleşii locali.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*