Ultimele stiri

După arestarea Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir s-a supărat pe fostul coleg: “Să-ţi fie ruşine, Dinu Pescariu! Vei rămâne în istorie ca turnător”

Ruxandra Dragomir, preşedintele organizaţiei de femei a PMP, s-a supărat după ce Dinu Pescariu, fostul ei coleg de breaslă în tenisul românesc, a denunţat-o pe Elena Udrea la DNA.

Pescariu, care a devenit om de afaceri după retragerea din tenis, a formulat o plângere în care susţine că Udrea ar fi pretins şi primit 500.000 de euro pentru a-i rezolva acestuia problemele din justiţie. Ca urmare a denunţului, Udrea a fost reţinută luni seară şi scoasă cu cătuşe la mâini din sediul DNA. Fosta şefă a FR de Tenis, bună prietenă cu Elena Udrea, a reacţionat imediat şi l-a luat la ţintă pe cel care a reprezentat România în 21 de partide în Cupa Davis.

„Ai rămas un om mic, un laş”

Ruxandra Dragomir a postat un mesaj pe Facebook prin care îl atacă pe Dinu Pescariu şi îl anunţă că trebuie să dea uitării prietenia care i-a legat: “Nu am vorbit despre Pescariu până acum, însă o voi face. A fost colegul meu, odată, poate chiar şi prieten. Am practicat amândoi acelaşi sport al fair-play-ului, tenisul. Însă el nu a invăţat nimic din tot ceea ce iţi poate oferi acest sport minunat, pentru că a rămas un om mic, un laş, cu un caracter mărunt. Şi tu vei rămâne în istorie, Dinuţu, ca trădător şi turnător. Aşa că pot spune făra nicio reţinere: Să-ţi fie ruşine, Dinu Pescariu! Şi ţie si tuturor celor care au beneficiat de prietenia şi încrederea Elenei. Şi încă ceva! Să uiţi că ai fost odată şi prietenul meu”! Mai multe detalii AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*