Ultimele stiri

După ce a jignit-o la Dubai, o comentatoare TV o avertizează pe Simona Halep: „Va avea o mare problemă”

Samantha Smith (Marea Britanie), comentatoare TV şi fostă jucătoare în circuitul profesionist de tenis, spune că Simona Halep (3 WTA) se va confrunta cu o problemă neaşteptată în acest sezon.

„Toată lumea vrea s-o bată şi asta o incomodează. Va fi o mare problemă”

Campioană la Dubai, Simona este atenţionată de britanica în vârstă de 43 de ani. „E multă presiune pe Simona Halep in ultima perioadă. Ocupă locul 3 în lume, este favorită la multe turnee, iar toată lumea vrea să o bată. Trebuie să se obişnuiască acum cu acest lucru, deşi se vede că o incomodează. Aceasta va fi o mare problemă pentru ea, întrucât are o presiune cu care nu a fost obişnuită”, a fost analiza fostului număr 55 WTA.

„Astfel de execuţii ratate găseşti în manualul tenisului românesc”

Samantha Smith comentează meciuri pentru BBC, Sky Sports, ITV şi Eurosport, iar în urmă cu o săptămână a făcut o remarcă jignitoare la adresa Simonei, spunând că reiese din jocul ei faptul că este româncă. După o lovitură ratată de sportiva în vârstă de 23 de ani, în sfertul de finală câştigat în faţa Ekatarinei Makarova la Dubai (6-3, 1-6, 7-5), Samantha a punctat în direct: „A încercat în setul secund o scurtă cum n-am mai văzut niciodată. Mingea nu a avut nici intensitate, nici înălţime. Poate că astfel de execuţii găseşti doar în manualul tenisului românesc”. Mai multe AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*