Ultimele stiri

După ce BEJ a interzis materialele defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis, BEC le dă undă verde

Decizie surprinzătoare a Biroului Electoral Central! Acesta a dat undă verde materialelor de campanie electorală prin care candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, este denigrat. Decizia vine după ce BEJ Timiș a interzis distribuirea pliantelor.

Astfel, după ce luni a apărut decizia BEJ Timiș de a dispune interzicerea materialelor defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis, PSD-ul a contestat această hotărâre la Biroul Electoral Cerntral, care i-a dat câștig de cauză pe motiv că “n-au fost administrate dovezi concrete din care să reiasă că difuzarea materialului electoral contestat poate fi imputată unei persoane fizice sau juridice care să aibă calitatea de competitor în campania electorală, iar Biroul Electoral Județean nu se poate transforma în instanță de judecată”.

Cu alte cuvinte, PSD nu și-a asumat realizarea materialelor, așa că materialele cu  „Klaus Iohannis vrea să-ți taie pensia”; „Ai grijă ce votezi! Cine a tăiat o dată pensiile, le va tăia din nou”; „Traian Băsescu îl susține și îl votează pe Klaus Iohannis”;  „Doar Ponta protejează pensiile”, vor fi distribuite în continuare. Vă reamintim că aceste pliante au fost distribuite inclusiv de angajații Poștei Române, împreună cu pensiile.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*