Ultimele stiri

După ce decizia a fost luată, Robu vrea să știe părerea timișorenilor cu privire la aspectul Pieței Libertății

Un nou sondaj marca Nicolae Robu. După ce decizia este deja echivocă, primarul Timișoarei vrea să afle de la timișoreni dacă le place sau nu cum arată Piața Libertății fără copaci. În acest sens, edilul a apelat, din nou, la Facebook.

“În ultima vreme, un grup de cârcotași –redus, dar foarte vocal şi același care se manifestă în orice împrejurare cu ostilitate la tot ce fac eu-, duce o campanie deşănţată împotriva Pieţei Libertăţii, în noua ei înfăţişare. Ce simulează ei că deplâng este cvasiabsenţa copacilor din această piaţă. Nu exclud că, alături de ei, sunt nemulţumiţi şi un număr de cetăţeni de bună credinţă, care, fie sunt insuficient informaţi asupra istoriei acestei pieţe şi, deopotrivă, asupra a ce se întâmplă acum cu ea, fie, pur şi simplu, au o altă viziune asupra lucrurilor, iar eu nu pot decât să-i respect şi să le respect şi opinia diferită de a mea. Haideţi, aşadar, să vedem cum stau lucrurile, de fapt”, a explicat Robu la începutul sondajului.

În doar câteva ore, peste 100 de persoane au răspuns sondajului primarului, iar acesta anunță că majoritatea răspunsurilor au fost favorabile.

“Sunt în jur de 100 de repondenți până în momentul de față, însă mă bucur că am inițiat acest sondaj, deci vă dați seama ce răspunsuri am primit”, a declarat primarul.

Oricum, indiferent de rezultatul sondajului, nimic nu s-ar mai putea schimba. Decizia a fost luată deja, iar Piața Libertății va rămâne așa cum e acum – spațioasă și fără copaci.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*