Ultimele stiri

După ce i-a făcut un scandal monstru, i-a furat mai multe obiecte din casă

arest

Dramă mare pentru un tânăr de 21 de ani. Supărat foc pe fosta concubină acesta a mers mort de beat la ea acasă unde i-a făcut un scandal monstru. Și ca să nu lase lucrurile la stadiul acesta, acesta  i-a furat femeii și mai multe obiecte din casă înainte de a pleca.

“În noaptea de 18 spre 19 august, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au fost sesizaţi despre comiterea unui furt din locuinţă pe raza localităţii Giera. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu reclamanta care le-a relatat că fostul concubin ar fi pătruns în locuinţă, fiind în stare de ebrietate, ar fi provocat scandal şi ar fi sustras mai multe bunuri”, informează cei de la IPJ Timiș.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei şi au reuşit recuperarea bunurilor (aparatură electronică în valoare de 1200 de lei) sustrase.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*