Ultimele stiri

După ce Iohannis l-a făcut praf pe Ponta în Timiș, Robu îl ia la mișto pe Bojin

robu-bojin

Așa cum vă anunțam încă de aseară scorul din Timiș a fost devastator pentru Victor Ponta . În timp ce candidatul ACL a reușit să strângă simpatia a 42.03% dintre timișeni, pentru Victor Ponta au votat 29.66%. Nici măcar în comunele unde PSD are primari, actualul premier nu a reușit să-i convingă pe cetățeni să-l voteze.

Astfel, Iohannis a fost declarat câștigător în mai multe orașe și comune timișene conduse de PSD-iști, precum: Lugoj, Jebel, Moșnița Nouă sau Săcălaz. Nici măcar la Remetea Mare, locul de domiciliul al președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, oamenii nu au votat preponderent pentru Ponta.

În acest context, primarul Nicolae Robu l-a luat la mișto pe Titu Bojin, căruia îi transmite că în Timișoara Victor Ponta a câștigat doar la secțiile pușcăriașilor. În plus, edilul a mai întors puțin cuțitul în rană spunând că nici în diaspora premierul nu a avut un rezultat mai bun, reușind să câștige doar în Coreea de Nord.

“Ești tare, Titule, nici pe consătenii tăi, deși le-ai fost primar -sau poate tocmai de aceea?!- n-ai reușit să-i convingi! Tare de tot! Cum o să-ți creadă, atunci, minciunile, timișorenii?! În Timișoara, n-ați câștigat decât la secțiile pușcăriașilor (ha, ha, ha!)!!! După cum în diaspora n-ați câștigat decât în Coreea de Nord!!!”, a scris Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*