Ultimele stiri

După ce l-a atacat dur pe „tata socru”, Ilie Sârbu, Daniel Funeriu a enumerat motivele pentru care nu îl agreează pe Victor Ponta

Daniel Funeriu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de deputat al Colegiului 3 Timişoara. Luni, acesta s-a dus la Biroul Electoral Judeţean pentru a-şi depune candidatura, prilej cu care a declarat că este „100% împotriva PSD”.

Marţi, în timp ce discuta despre intenţiile sale în ceea ce priveşte Colegiul 3, fostul ministru al Educaţiei a vorbit şi despre premierul Victor Ponta şi a enumerat o listă a motivelor pentru care nu îl agreează şi de ce crede că acesta ar trebui înlăturat din funcţie. De asemenea, discursul lui Daniel Funeriu a venit după o altă pledoarie, în care l-a numit pe socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, un „cap de mafie locală”.

„Victor Ponta nu serveşte intereselor României. 1. Se dezice de orientarea 100% prooccidentală a preşedintelui Băsescu; 2. Lipsa oricărui sistem valoric; 3. Minciună; 4. Demolarea reformei; 5. Suprataxare, supraimpozitare, supraaccizare; 6. Povară suplimentară pentru partea activă a României; 7. Orientarea de bani către baroni și clientela acestora; 8. Nu este un lider care să conducă un partid, ci este o păpușă în mâna baronilor, cu frica în sân, de DNA”, a declarat Daniel Funeriu.

Bineînţeles, la fel ca toţi ceilalţi politicieni locali, care s-au înscris în cursa pentru Colegiul 3, şi fostul ministru al Educaţiei vrea să ducă o campanie fără atacuri la persoană.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*