Ultimele stiri

PNL şi-a numit candidatul pentru Colegiul 3. Nicolae Robu speră că această campanie electorală va fi una „fairplay şi civilizată”

PNL

După ce până acum, reprezentanţii PNL nu au vrut să facă prea multe dezvăluiri despre candidatul pe care îl vor avea, joi seară, Biroul Politic Teritorial al PNL Timiş a anunţat că, în lupta pentru funcţia de deputat al Colegiului 3, va intra liberalul Viorel Coifan.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că îl felicită pe colegul său de partid şi s-a arătat foarte încrezător în şansele PNL-ului la aceste alegeri.

„Suntem încrezători că PNL este detaşat partidul numărul unu în Timişoara. Candidatul PNL e tot detaşat pe locul unu, în preferinţele timişorenilor, pentru funcţia de deputat”, a afirmat edilul.

De asemenea, acesta a ţinut să le transmită un mesaj celorlalte partide care au intrat de astăzi oficial în campanie. Primarul a dorit să precizeze că speră ca această campanie să se desfăşoare într-un mod „fairplay, civilizat” şi „demn pentru un oraş ca Timişoara”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*