Ultimele stiri

După incendiul ce a mistuit restaurantul Roy, pompierii iau la puricat toate unitățile de alimentație publică din Timișoara

Acțiune de amploare a celor de la ISU Banat! În urma incendiului ce a distrus fast-food-ul Roy din Complexul Studențesc, dar a afectat și alte două restaurante din vecinătate, pompierii militari au demarat o campanie de verificare PSI a tuturor unităților de alimentație publică din Timișoara, inclusiv a celor care, conform HGR nr. 1739 din 2006, nu necesită aviz de securitate la incendiu având suprafața sub 200 mp.

Totul vine ca urmarea a incendiului nimicitor ce a devastat cele trei clădiri din Complexul Studențesc. Vă reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, din cauza depozitării de jar sau cenușă nestinsă în apropierea unor materiale combustibile aflate într-o anexă amplasată între cele trei restaurante-fastfood, un incendiul a mistuit o clădire în întregime și a afectat alte două.

Acum, pentru a evita astfel de situații, reprezentanții ISU Banat au demarat o amplă campanie de verificare a tuturor unităților de alimentanțe publică din Timișoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*