Ultimele stiri

După modelul Robu, Dan Popa nu vrea traseiștii înapoi în PNL

Dan Popa

După ce săptămâna trecută primarul Nicolae Robu declara că nu-i mai vrea înapoi pe consilierii și primarii ce au profitat de ordonanța lui Dragnea și au plecat din partid, a venit și rândul celuilalt co-președinte al PNL Timiș să susțină la unison aceeași idee. Joi, Dan Popa a declarat că traseiștii nu sunt bine veniți în partid, indiferent de ce va decide Parlamentul.

După ce s-a decis că ordonanța ce permitea migrația aleșilor locali, dată înainte de alegerile prezidențiale de către Liviu Dragnea, este neconstituțională, va urma să se decidă ce se va întâmpla cu primarii și consilierii locali și județeni ce au ales să dezerteze. Oricum, în ceea ce-i privește pe aleșii locali din Timiș, ce au plecat din PNL, chestiunea e sigură. Aceștia nu vor mai fi primiți în partid. Și chiar dacă Parlamentul o va impune, ei vor fi excluși chiar în următoarea zi. O spune co-președintele PNL Timiș, Dan Popa, și a spus-o și primarul Nicolae Robu.

„Ar trebui să vedem două aspecte. Lor li s-a întins o capcană, li s-a oferit o variantă, cei care au fost labili sau neimplicaţi au plecat. Mulți dintre ei regretă și bat pe la porți. Noi am stabilit că nu-i mai luăm înapoi. Dacă decizia Parlamentului va fi să se întoarcă, noi îi vom suspenda în a doua zi. Ei ne-au trădat prima dată când a bătut vântul”, a explicat Dan Popa.

 

1 Commentariu pe După modelul Robu, Dan Popa nu vrea traseiștii înapoi în PNL

  1. Ei ne-au tradat…cum sa-mai lasam sa vina inapoi?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*