Ultimele stiri

După palmieri și jardiniere, primarul Nicolae Robu vrea să-i pună pe polițiștii locali să păzească Sala Polivalentă a Politehnicii

Polițiștii locali din Timișoara au fost puși de către primarul Nicolae Robu să păzească, în anii trecuți, palmierii de pe B-dul I. C. Brătianu, dar și jardinierele cu panseluțe de pe Podul Michelangelo, ca să fie sigur că nu vor fi vandalizate. Acum, reprezentanții municipalității vor să le dea, din nou, de lucru polițiștilor locali.

Concret, oamenii legii ar urma să păzească noaptea și Sala Polivalentă a Universității Politehnica, clădire care acum este în construcție. „Direcția Poliției Locale a solicitat demararea procedurilor necesare în vederea emiterii unei hotărâri de consiliu local având ca obiect preluarea și asigurarea pazei și protecției de către personalul contractual din cadrul Serviciului Pază Obiective a Direcției Poliției Locale, între orele 22.00 – 6.00, a obiectivului Sala Polivalentă, realizată în comun de către Municipiul Timișoara și Universitatea Politehnica”, scrie într-un proiect de hotărâre pe care consilierii locali îl vor vota în următorul plen.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*