Ultimele stiri

După piața volantă, la sfârșitul acestei luni am putea avea și piață tematică. Despre ce este vorba

piața

Un nou proiect marca inițiatorilor pieței volante de la Stadion, Adelina Tirziu și Ștefan Sandu. După succesul de care s-a bucurat piața volantă, cei doi intenționează să pună și bazele unei piețe tematice. Aceasta va funcționa în Piața Traian în fiecare weekend și va avea o temă diferită de fiecare dată.

Astfel, de la sfârșitul acestei luni, dacă totul merge bine, timișorenii vor putea achiziționa produse tradiționale bănățene din piața tematică amplasată în Piața Traian. Se va merge după principiul săptămâna și tema, astfel că, în fiecare weekend, se va putea cumpăra altceva. De exemplu, va exista săptămâna produselor specialităților din brănză, săptămâna produselor dedicate mierii și multe altele.

“Acum s-au pornit demersurile către Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea în ce mod vom putea în toamna acestui an să organizăm în Piața Traian o nouă locație pentru piața volantă, în fiecare weekend o piața cu produse tradiționale bănățene. Ne gândim ca în fiecare săptămână să fie altă tematică. Ne gândim ca într-o săptămână să fie o piața care are tematică specialitățile din bârnză, o altă săptămână să fie dedicate mierii și proselor conexe stupului etc. Piața Traian se pretează cel mai bine la genul acesta de produse”, explică consilierul local Ștefan Sandu.

Dacă răspunsurile de la agenții  care reglemtează comerțul vor fi pozitive, s-ar putea ca la sfârșitul acestei luni să avem o sâmbătă în care se va organiza o astfel de piață, mai anunță Stefan Sandu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*