Ultimele stiri

După Timișoara, umbrelele colorate vor acoperi o altă stradă dintr-un oraș din vestul țării

umbrele multicolore

Asociația Noi Re-Creăm continuă proiectul inițiat la Timișoara în cadrul căruia strada Alba Iulia a fost acoperită de o mulțime de umbrele colorate, iar mulți timișoreni s-au grăbit să se fotografieze sub acoperișul inedit.

De data aceasta, reprezentanții asociației anunță că sute de umbrele multicolore vor acoperi cerul Aradului. Începând din seara zilei de 12 august și până pe 25 august, 400 de umbrele multicolore vor acoperi strada Mețianu din Arad. Primăria Municipiului Arad, în cadrul Zilelor Aradului, ediția 2014, va pune în practică acest proiect inițiat în Timișoara de către Asociația Noi Re-Creăm.

Pe strada Alba Iulia din Timișoara, Asociația Noi Re-Creăm a implementat acest proiect în cursul lunii iunie 2014, impactul în rândul timișorenilor fiind unul ridicat. Instalația de umbrele a atras și persoane din alte orașe și chiar din afara țării, persoane care au dorit să își facă o poză sub cupola de umbrele multicolore.

De această dată, prin colaborarea dintre Asociația Noi Re-Creăm și Primăria Municipiului Arad, arădenii se vor bucura de o priveliște remarcabilă și de  oportunitatea unică de a face poze memorabile. Această instalație de umbrele va da culoare orașului și va oferi Zilelor Aradului o notă specială.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*