Ultimele stiri

După turnarea betonului la Pasajul Michelangelo lucrările vor fi oprite timp de o lună. Când se va putea circula peste subpasaj

Primarul Nicolae Robu a declarat că la Pasajul Michelangelo s-a ajuns în faţa turnării betonului, dar, după ce se va trece de această etapă a proiectului, lucrările vor înceta timp de patru săptămâni.

Edilul Timişoarei a spus, vineri, că turnarea betonului este un pas foarte important dar că lucrările vor fi stopate după aceea pentru ca betonul să se întărească şi să se poată trece la următoarea fază a proiectului.

„Dacă săptămâna viitoare se face betonarea, va fi un pas uriaş. După aceea vom vedea că se stagnează, vreo patru săptămâni nu te mai poţi atinge de beton. După aceste patru săptămâni se va face hidroizolaţia, apoi rapid se va asfalta şi apoi vom face amenajarea trecerii peste subpasaj. Evident, după ce vom termina această amenajare vom renunţa la ruta ocolitoare pe care o folosim acum. (…) Până la vară se va circula pe axa nord-sud peste subpasaj”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*