Ultimele stiri

„E o ruşine, nici măcar nu e amuzant. Are doar jucătoare pe care ştie cum să le bată.”afirmă o jurnalistă din SUA despre Halep

Una dintre cele mai respectate jurnaliste de tenis din SUA a făcut comentarii după ce a văzut lista adversarelor pe care românca Simona Halep le poate întâlni până în fazele superioare ale Australian Open, potrivit gândul.info.

Courtney Nguyen, de la Sport Ilustrated, a descris tabloul de care Simona are parte drept „o ruşine”, pentru că sportiva noastră întâlneşte adversare slab cotate, scrie ziare.com. „E clar că Halep se va califica din această parte de tablou. E o ruşine, nici măcar nu e amuzant. Are doar jucătoare pe care ştie cum să le bată. Errani? N-o va bate niciodată pe Halep! Românca ar fi bătut-o şi pe Ivanovici oricum. Este sigur că Simona va ajunge în semifinale!”, a spus jurnalista americană.

Nguayen a prezis însă că Simona Halep va fi învinsă de Maria Şarapova în semifinale. Luni dimineaţă, Simona Halep s-a calificat în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Astfel, în primul meci, Halep a învins-o pe italianca Karin Knapp. Simona va juca în turul 2 cu Jarmila Gajdosova, locul 62 în clasamentul WTA. Partida se va desfăşura, cel mai probabil, miercuri dimineaţă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*