Ultimele stiri

E oficial! Timişoara va avea piaţa volantă

pieţele timișorene

După luni de zile de dezbateri, marţi, în cadrul plenului Consiliului Local, aleşii au votat în favoarea proiectului de hotărâre prin care Timişoara va avea piaţă volantă.

Deşi au fost mai multe conflicte în ceea ce priveşte piaţa volantă, consilierii locali au aprobat proiectul. Astfel, Timişoara va avea o piaţă volantă în zona stadionului „Dan Păltinişanu”. Piaţa este dedicată exclusiv producătorilor autohtoni din judeţ, care vor avea acum ocazia să îşi expună produsele într-o piaţa numai a lor. Mai mult, cei care vor încerca să aducă aici produse din import se vor confrunta cu pedepse drastice.

În urma deliberărilor s-a stabilit, printr-un amendament, că după ce se va dobândi mai multă experienţă, se vor mai deschide astfel de pieţe şi în alte zone din oraş, prima pe listă fiind zona Traian.

În spatele proiectului sunt consilierii locali, din partea PDL, Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu.

Acum că proiectul de hotărâre a fost aprobat, urmează ca în 30 de zile să se stabilească un regulament prin care piaţa să poată fi pusă în funcţiune.

Citiţi şi Noi probleme legate de piaţa volantă. De ce a vrut Ştefan Sandu să retragă proiectul din plenul Consiliului Local pentru mai multe detalii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*