Ultimele stiri

E.ON taie gazul pe mai multe străzi din Timișoara, joi

gaze naturale

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 30 octombrie, pe câteva străzi din zona Braytim pentru cuplarea unui tronson de conducte noi de gaz, anunță reprezentanții E.ON Gaz Distribuție.

Și asta pentru că compania finalizează lucrările de modernizare a unui tronson din conductele şi branşamentele de gaze naturale care deservesc consumatorii de pe strada Musicescu din municipiul Timișoara.

Pentru cuplarea acestui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, începând cu ora 09.00, pe străzile Musicescu (parțial), Calea Martirilor 1989 (parțial), Gospodarilor, Intrarea Ionel Dramba, Crinului, Narcisei, Macilor, Lalelelor, Ghioceilor, Brândușei, Iris, Orhideea, General George Pomuț, și General George Stavrescu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*