Ultimele stiri

E plin de oameni ai legii pe străzile din județ. Ce măsuri au luat

etilotest

Peste 300 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş în ultimele 24 de ore, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice. Urmare a măsurilor dispuse, au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale şi constate 17 fapte de natură penală.

În noaptea dintre ani, efectivele au fost suplimentate, poliţiştii acţionând cu 132 de mijloace auto şi 10 patrule pedestre, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în cursul zilei de ieri, la nivelul judeţului Timiş au acţionat peste 300 de poliţişti. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Astfel, poliţişti de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi  de la transporturi, arme, investigaţii criminale sau investigarea criminalităţii economice, s-au aflat în stradă, acţionând pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de sărbătorile de iarnă.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 17 fapte de natură penală, 13 dintre acestea fiind în flagrant delict. Astfel, au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58440 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere, 24 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În plus, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 6 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Oamenii legii continuă activităţile pentru prevenirea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea cetăţenilor, în noaptea dintre ani efectivele fiind suplimentate, poliţiştii acţionând cu 132 de mijloace auto şi 10 patrule pedestre.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*