Ultimele stiri

Echipa de fotbal ACS Poli, din nou în Liga I. Nicolae Robu pe Facebook: „Bravo Poli!” VIDEO

Echipa de fotbal a Timișoarei, ACS Poli, a revenit în Liga I. Asta după ce, astăzi, echipa de fotbal și-a asigurat promovarea chiar pe terenul Metalului Reșița, principala sa contracandidată. Astfel, echipa lui Dan Alexa a obținut o victorie frumoasă, scor 3 – 0.

Extrem de bucuros că  ACS Poli revine în prima ligă, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a postat un mesaj pe Facebook. „Din nou în Liga I! Bravo Poli! Iată că echipa de fotbal fanion a Timişoarei şi a întregului Banat, ACS Poli, cea mai Poli dintre toate Poli de după Revoluţie, a revenit pe prima scenă fotbalistică a ţării! Acolo este locul Timişoarei! Iar la anul, în Cupele Europene! Bravo lui Dan Alexa, colegilor săi de echipă tehnică, jucătorilor, conducătorilor acestui club curat şi transparent, tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit la această performanţă!”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

Mai mult, primarul Timișoarei face apel la toți iubitorii de fotbal timișorean, la toți iubitorii de Poli, să vină „alături de această nouă Poli, creată şi susţinută până în prezent numai şi numai cu resurse locale, bănăţene! Împreună, vom fi din nou ce-am fost şi mai mult decât atât! Hai Poli!”, a conchis edilul șef.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*