Ultimele stiri

Ecografii gratuite pentru 20 de viitoare mămici din Timișoara

ecografie

Între 25-27 aprilie, 84 de medici specialişti din Serbia şi Timişoara participă la cursul de ecografie „Diagnosticul antenatal al malformaţiilor fetale prin ecografie şi investigaţii invazive”, la Hotelul Boavista din Timişoara.

Este al treilea curs din cadrul unui proiect transfrontalier privind diagnosticul prenatal al malformaţiilor fetale în regiunea Timişoara-Vârşeţ, proiect finanţat de Uniunea Europeană. În 2014, s-au mai desfăşurat două cursuri de ecografie – unul la Timişoara şi unul la Vârşeţ.

Academicianul prof. dr. Florin Stamatian, preşedintele Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din România, profesor la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca, va fi invitatul special şi unul dintre lectori. De asemenea, vor mai fi lectori dr. Marcin Wiechec din Cracovia, Polonia, şi dr. Tunde Kovacs de la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca.

Medicul ginecolog Olimpia Oprea din cadrul Maternității “Odobescu” din Timișoara a ținut să precizeze că 20 de femei gravide vor beneficia de ecografii gratuite efectuate de către lectorii prezenţi în orașul de pe Bega în aceste zile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*