Ultimele stiri

Elena Merișoreanu, dezvăluiri TERIFIANTE! Ce sunt nevoite să facă vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

elena merisoreanu

La cei 66 de ani ai săi, Elena Merişoreanu s-a dovedit a fi foarte curajoasă. Chiar mai curajoasă decât mai tinerii ei foşti colegi din “tabăra” africană, cărora, a mărturisit ea, a fost nevoită nu de puţine ori să le ridice moralul într-un mod deocheat.

13 este cifră cu noroc în cazul Elenei Merişoreanu. După 13 zile de rezistat eroic în jungla africană, în cadrul concursului “Sunt celebru, scoate- mă de aici!”, cântăreaţa le-a cerut telespectatorilor să nu o mai voteze, pentru a putea pleca acasă. Iar publicul s-a supus. După ce a părăsit jungla, Elena Merişoreanu a povestit cum a ajuns de la extaz la agonie.

“Când am ajuns la Johannesburg, totul mi se părea feeric, lumini, şosele extraordinare, m-a impresionat cum sunt făcute casele, cum sunt toate şoselele înguste, asfaltate şi marcate cu lumini electrice noaptea”, a declarat Merişoreanu.

Vederea junglei a bucurat-o pe cântăreaţa poreclită “Doamna Merişor” de colegii din concursul de la PRO TV: “Când am ajuns în tabără, la prima vedere mi s-a părut interesant, mă gândeam că dormim în aer liber, frumos, şi le-am zis: «Măi copii, în fond, ciobanii la noi în România nu trăiesc tot aşa?». Şi apoi ne‑am dat seama că nu e chiar aşa, ciobanii au mâncare suficientă, mai taie o oaie, dar noi…”. Foamea şi stresul, spune artista, au fost cei mai mari duşmani ai lor: “Două zile am băut apă fiartă, ne închipuiam că e cafea sau ceai, dar ne-am obişnuit. Am ajuns să împărţim un kiwi la 13 persoane. După vreo 5-6 zile, le-a trecut tuturor optimismul. Le ziceam «Hai că vă dau o cană cu vin fiert», dar le dădeam apă fiartă. Le cântam, le spuneam bancuri deocheate”… Bancuri care nu au putut fi difuzate niciodată la televizor, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*