Ultimele stiri

Elena Udrea va ajuta o tânără bolnavă din Timișoara cu 2000 de euro

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a fost prezentă astăzi la Timișoara. Motivul venirii în orașul de pe Bega a fost de a vizita o tânără care are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea merge din nou.

Tânăra în vârstă de 18 ani a suferit mai multe intervenții până în prezent, iar următorul pas pe care trebuie să-l facă pentru a putea merge este o operaţie de alungire a oaselor de la un picior.

Familia tinerei nu dispunea de banii necesari pentru intervenție. Elena Udrea, impresionată de drama fetei, a vizitat-o la o clinică privată din Timișoara unde este supusă unui tratament. Cu această ocazie, liderul PMP a donat cei 2000 de euro pentru ca tânăra să-și poată achiziționa aparatul necesar.

1 Commentariu pe Elena Udrea va ajuta o tânără bolnavă din Timișoara cu 2000 de euro

  1. Excelent gest... // 10 iulie 2014 a 08:09 // Răspunde

    Iata un gest impresionant al Elenei Udrea…apropierea unui politician de oameni se face nu numai prin promisiuni sforaitoare de ” vom face, vom drege „, ci, uneori vorbele trebuie insotite de fapte…stiam despre presedintele PMP ca are in Bucuresti vreo 4-5 copii in ingrijire directa de ani de zile…cati alti politicieni, oare, se pot compara cu ea ?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*