Ultimele stiri

Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu. Cine aruncă BOMBA

traian basescu elena udrea

Un om de afaceri român susține că Elena Udrea și Traian Băsescu s-ar fi iubit pe ascuns mai mulți ani, dar acum relațiile dintre cei doi s-au stricat. Este vorba despre Sorin Ovidiu Vîntu, care a publicat aceste informații pe blogul său.

„Am cunoscut-o prin anul 2003, o tanara apetisanta, inteligenta, avida de putere si dispusa la orice compromis pentru a o avea.

Incepand cu anul 2005, isi vede visul cu ochii: devine amanta lui Basescu, iar acesta si-o asuma. Latura pudibonda a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” sa nu se faca vorbire public decat spre finalul mandatului de presedinte al lui Basescu.

Timp de aproape 10 ani, din aceasta pozitie, Udrea face si desface aproape toate itele politicii si ale business-ului autohton. In incercarea de a salva aparentele, ea isi procura un „sot de acoperire” in persoana lui Dorin Cocos. In acest mod, putea sa mearga la toate evenimentele publice sau private ale lui Basescu fara sa dea de banuit ca ar fi si un alt tip de relatie decat cel oficial intre ea si presedinte. Lui Cocos ii convenea de minune aceasta situatie; un taranus analfabet si viclean se vede ajuns „combinatorul sef” al regimului Basescu. Numeste procurori, judecatori, dijmuieste orice afacere mai importanta, cumpara ziaristi si finanteaza televiziuni intregi. Evident ca importanta pe care Cocos incepuse sa o aiba ii irita pe cei doi amploaiati ai lui Ghita, adica pe Maior si Coldea. Notele informative cu faptele lui Cocos curg pe masa lui Traian Basescu. Tensiunile dintre cele doua grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocos pierde in fata famigliei Maior-Coldea. Udrea divorteaza, sacrificandu-l astfel pe Cocos. Nu si-a imaginat niciodata ca, la randul ei, va fi sacrificata de sursa puterii si a parvenirii ei – Traian Basescu, a scris omul de afaceri pe blogul său.

Citește continuarea AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*