Ultimele stiri

Elena Udrea la Timișoara: “După ce voi ajunge președinte, voi încerca dizolvarea parlamentului și schimbarea guvernului”

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, va desfășura astăzi un turneu electoral în municipiul Timișoara. Prezentă în urbea de pe Bega, Udrea a făcut câteva declarații într-o conferință de presă.

“Am ajuns din nou la Timișoara, în calitate de candidat al PMP. Cred că vizita mea aici este una destul de importantă. Îmi doresc să câștig competiția electorală în județul Timiș. Spun că românii vor alege în trei săptămâni un nou președinte care trebuie să fie un om puternic, un lider implicat, un lider cu spirit practic care poate construi ceva în țara asta”, spune Udrea.

Elena Udrea face portretul președintelui ideal. Potrivit acesteia, viitorul președinte al României trebuie să fie un om energic, capabil să determine o schimbare de atitudine.

“Avem nevoie de un președinte care să reseteze jocul politic și să dea un spirit nou societății. Este nevoie de un președinte energic, capabil să determine schimbarea de atitudine, o atitudine constructivă și să schimbe clasa politică. După ce voi ajunge președinte, voi încerca dizolvarea parlamentului și schimbarea guvernului. Este o promisiune pe care o fac românilor. Parlamentul a devenit un scut pentru corupți”, spune Udrea.

1 Commentariu pe Elena Udrea la Timișoara: “După ce voi ajunge președinte, voi încerca dizolvarea parlamentului și schimbarea guvernului”

  1. Tacanita !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*