Ultimele stiri

Roxana Iliescu: „Ne-am propus să promovăm realizările Elenei Udrea în judeţul Timiş, pentru că s-au promovat mai mult genţile şi pantofii”

Roxana Iliescu, președinta PMP Timiș, susține că printre realizările Elenei Udrea în Timișoara se numără pasajul de la Michelangelo şi reabilitarea centrului istoric. După cum afirmă avocata Roxana Iliescu, unul dintre scopurile partidului PMP în județul Timiș este de a promova mai mult realizările Elenei Udrea decât gențile și pantofii.

„Ne-am propus să promovăm realizările Elenei Udrea în judeţul Timiş, pentru că s-au promovat mai mult genţile şi pantofii şi mai puţin realizările ei din perioada ministeriatului. În municipiul Timișoara eu aș puncta amenajarea complexului rutier din zona Michelangelo, de asemenea reamenajarea centrului istoric. Sunt două realizări importante. Inclusiv Parcul Rozelor. Ce vă pot spune este faptul că cetățenii acestui oraș trăiesc cu impresia că primarul Robu este cel care a demarat toate aceste proiecte. Din păcate, majoritatea sunt proiecte demarate de domnul Ciuhandu și de doamna Udrea”, a declarat Roxana Iliescu, noua preşedintă a PMP Timiş.

Roxana Iliescu mai spune că în ultimul timp toți membrii filialei, în jur de 500, s-au ocupat de strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidențiale. În Timiș au fost strânse 5000 de semnături.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*