Ultimele stiri

Elena Udrea: PMP va susține moțiunea împotriva Guvernului Ponta

Președintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidențiale, a anunțat, luni, că partidul său va susține moțiunea de cenzură pe care opoziția parlamentară o va depune împotriva Ordonanței Guvernului care permite primarilor să treacă de la un partid la altul.

Elena Udrea a declarat, într-o conferință de presă susținută alături de Emil Boc (PDL), că ordonanța respectivă este o păcăleală pentru primari, informează Agerpres.

„Vom susține acea moțiunea de cenzură, pentru că este o păcăleală a acestui guvern, a domnului Ponta și a PSD, această ordonanță. Scopul este acela de a obține voturi de la primari, păcălindu-i pe aceștia că vor primi fonduri pentru proiectele lor”, a spus Elena Udrea, ea adăugând că primarii nu vor primi însă banii care li se promit.

Aceasta a mai spus că ordonanța respectivă reprezintă o acțiune electorală. „Este o acțiune strict electorală, și mincinoasă, și ipocrită, și populistă, și demagogică. Tocmai de aceea vom susține moțiunea de cenzură pe acest subiect”, a conchis Elena Udrea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*